lauantai 12. maaliskuuta 2011

12.3.2011 Tuuletusta ja uusi kosteudenpoistaja

Aurinkoinen sää kannusti katsomaan, miten Merituulia on selvinnyt talvesta. Istuinkaukalon pohjalla ei ollut kuin ohut jäätepeite talven jäljiltä, penkeillä ja veneen reunoilla olleet lumenrippeet saivat lähteä lapion heiluessa keväisessä kelissä.Veneen kylkien vahaaminen syksyllä kannatti, sillä ne olivat säilyneet esimerkiksi viime vuoteen verrattuna paremmassa kunnossa - kiilto on tallella.

Kun venettä nostettiin syksyllä kovassa aallokossa, särkyi siitä vihreä kulkuvalo sen osuttua suureen traktorin renkaaseen, joita löytyy Melkin laiturilta pitkä rivi. Särkynyt kulkuvalo korvattiin silloin veneen omasta varaosavarastosta löytyneellä kirkkaalla kulkuvalolla, joka olisi tarkoitus joko maalata vihreäksi tai vaihtaa kokonaan uuteen.

Hytti sai uuden kosteudenpoistajan. Nyt vaan odottamaan lumien sulamista ja kevään saapumista. Naapuriveneissä, joissa ei ole pressua, näytti istuinkaukalot olevan täynnä lunta. Täytyy vaan toivoa, ettei niissä lumi pääse sulamaan hytteihin, jos istuinlaatikoissa olevat vesien poistoputket ovat jäässä.

Ei kommentteja:

Merituulian reitit


Näytä Purjevene Rock 20 Merituulia suuremmalla kartalla