torstai 19. kesäkuuta 2008

Loki 14.-15.6.2008 klo 12.00-16.00


Ensimmäinen yön yli tehty purjehdus Merituulialla suuntautui Aurinkolahteen. Lauantaina tuuli oli navakkaa idästä, joten ajoimme Hevossalmen sillalle koneella. Myöhästyimme juuri ja juuri sillan aukioloaikataulusta, ja odottelimmekin 20 min ennen seuraavaa avausta. Sen jälkeen olimme uusilla vesillä Villingin takana. Merikarttaa seuraten suunnistimme kovassa vastatuulessa kohti Aurinkolahtea, loppumatkan purjein.

Saimme veneen hyvin vierasvenepaikalle Vuosaaren Urheilukalastajien venekerholle http://www.vuosaarenurheilukalastajat.fi/. Vierasvenepaikalla oli tarjolla sähköä ja rantakahvila tarjosi maukasta lohikeittoa. Iltapäivän sade ei haitannut, vaan illalla akkuja lataillessa katsoimme jalkapalloa ja kokeilimme miten hyttiin asennetut ledit antoivat valoa aina yömyöhään asti.

Aamulla sade oli lakannut ja suuntasimme puolen päivän jälkeen taas vastatuulessa, kuinkas muutenkaan, takaisin Merisatamaan. Kertakaikkiaan loistava reissu, joka täytyy tehdä pikimmiten uudestaan. Tuuliennusteet olivat pyörineet mennen tullen 14 m/s tienoilla, joka voidaan vahvistaa. Arvioitu matka n. 35 km.

Ei kommentteja:

Merituulian reitit


Näytä Purjevene Rock 20 Merituulia suuremmalla kartalla